I ASSEMBLEA PROVINCIAL DE VALÈNCIA

Des del passat mes de juny es ve gestant la iniciativa política del Front Cívic SOM *MAYORIA afavorida per Julio Anguita i el seu cercle de col·laboradors directes (el Col·lectiu Prometeu de Còrdova). El projecte consisteix en la creació d’un contrapoder ciutadà disposat a plantar cara a les agressions neoliberals que venim sofrint la gran majoria, més enllà de la simple protesta i la mobilització puntual. Des de llavors es vénen constituint agrupacions del Front Cívic SOM MAJORIA per tota la geografia de l’estat, també a València i altres localitats de la província. Aquest procés tindrà una fita fonamental en la primera reunió estatal del Front Cívic SOM MAJORIA el proper dia 24 de Novembre, en la qual es nomenarà una cordinadora estatal provisional composta per representants electes de totes les províncies.

A tal fi, EL FRONT CÍVIC DE VALÈNCIA CONVOCA A LA CIUDADANIA A UNA ASSEMBLEA PROVINCIAL EXTRAORDINÀRIA QUE TINDRÀ LLOC EL DISSABTE 17 DE NOVEMBRE A les 11H. EN LA “SOCIETAT CORAL EL MICALET” (C/. Guillem de Castro 73. València)

En aquesta assemblea es farà una exposició de la trajectòria del Front Cívic a nivell estatal i del funcionament del FC a nivell local, tant del de València com altres constituïts a la província. Així mateix es proposarà la creació d’una coordinadora provincial la missió de la qual serà a més d’estructurar i organitzar el Front Cívic SOM MAYORIA per localitats, agrupacions d’aquestes o comarques, mantenir contactes amb FC d’Alacant i Castelló amb vista a una futura coordinadora autonòmica.

D’aquesta assemblea ha de sortir triada la persona que representarà a la província en les reunions estatals de forma provisional, explicant la temporalitat i missió d’aquesta persona, en l’avanç cap a la consolidació d’estructures de coordinació democràticament triades des de les bases del propi Front Cívic SOM MAYORIA.

ESTEM CONSTRUINT LA FORÇA DE LA MAJORIA, LA SOBIRANIA POPULAR

Anuncios

Un pensamiento en “I ASSEMBLEA PROVINCIAL DE VALÈNCIA

  1. Me parece muy acertado que las comunicaciones del frente civico se realicen en ambos idiomas ya que puede integrar a toda la ciudadania castellano parlante…..es un acto a tener en cuenta…Saludos

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s