2ª Assemblea Guanyem València

Cartel28O ALTA

Guanyem Valencia celebra la seua segona Assemblea Ciutadana

“Si som capaços d’imaginar un altra ciutat, tindrem el poder de transformar-la”, aquest és l’esperit que anima al Guanyem València, una iniciativa oberta a la participació ciutadana, als moviments i colectius socials de la ciutat i a totes les forces polítiques que posen al centre del programa polític a la gent i no a les elits econòmiques.

Guanyem València vol convertir-se en una aposta guanyadora de les eleccions municipals, amb capacitat d’introduir un canvi en la direcció de les polítiques públiques i, sobre tot, un canvi en la forma de fer política sota el lema de manar obeint. Vol constituir-se en un govern per i de la ciutadania.

En aquest sentit, el proper dimarts 28 d’octubre celebrarà la seua segona assemblea sota el pont de “La Peineta” a les 19.00 hores, amb la voluntat de donar passos que continuen integrant forces al seu si. El sentit de Guanyem València és que tots el actors socials de la ciutat constribuïsquen en la definició del projecte i, especialment, en el teixit d’una estructura de participació ciutadana per al govern municipal.

L’ordre del dia de l’assemblea inclourà informacions al respecte del treball que s’ha anant realitzant a les diferents comissions i l’aprovació, si escau, de l’estructura organitzativa, cronograma i manifest.

El canvi està a l’abast de tota la ciutadania, és temps de prendre les regnes del nostre present. Guanyar València és possible, és ara. Vine i participa!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s