Llançament de la campanya contra el TTIP d’ATTAC del País València

Dijous 27 de novembre a la nostra seu de València, c/ Palleter, 83, a les 19’00 h.

A l’acte està convidada tota le gent interesada en el tema, no és un acte intern d’ATTAC, i estan invitades diverses organitzacions per intercanviar punts de vista.

Comunicat d’ATTAC-PV. València, novembre de 2014

Benvolgudes companyes i companys,

El Tractat Transatlàntic de Comerç i Inversió (TTIP en anglès) que s’està negociant entre la UE i els EUA significa, no solament el debilitament  o l’eliminació de les normatives bàsiques europees en matèria social i mediambiental, sinó un assalt descarat a la democràcia per part de les grans corporacions transnacionals per assegurar els seus beneficis per sobre dels drets ciutadans i la conservació del planeta. Les regulacions laborals, de seguretat alimentària, de productes químics perillosos, de protecció de dades o del sector financer, per posar solament uns exemples, es veuran greument amenaçades, i la defensa desmesurada de les inversions estrangeres comportarà elevar l’estatus jurídic de les empreses multinacionals al mateix nivell que els Estats.

Conscients del greu perill que això significa, des d’ATTAC–PV convoquem a llançar la Campanya “NO al TTIP” a la ciutat de València, amb la finalitat de formar un front actiu local d’oposició a aquest i d’altres tractats del mateix caire (CETA i TISA) i col·laborar amb la resta de ciutats i territoris que a l’Estat espanyol ja ho han fet. Per aquest motiu, us convoquem a una primera reunió dijous vinent dia 27 de novembre a les 19:00 al centre altermundista José Fons (C/ Palleter, 83 – València).

Per favor, feu extensiva la convocatòria a totes les entitats i persones individuals que considereu que poden estar interessades.

Més avall trobareu el manifest de la campanya estatal, al que us animem a adherir-vos si esteu d’acord amb els seus termes.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i esperem veure’ns el dijous.

http://noalttip.blogspot.com.es/

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s