Presentació Campanya No al TTIP València – 25 Feb 2015

PresentVal

La campanya NO al TTIP a l’Estat espanyol, que és part de la campanya STOP TTIP europea, està formada per organitzacions de la societat civil que comparteixen una profunda preocupació per les diverses i greus amenaces que plantegen el Tractat Transatlàntic de Comerç i Inversió (TTIP en anglès) entre la UE i EEUU i el Tractat Integral de Comerç i Inversió (CETA en anglès) entre la UE i Canadà.

En el País Valencià, la campanya està ja activa a Castelló i Alacant, i a València serà presentada oficialment el dia 25 de febrer en l’Auditori del Jardí Botànic (C/ Beat Gaspar Bono – València) a les 19:00.

En aquest acte, les organitzacions que estiguen d’acord a formar part de la campanya tindran l’oportunitat de signar la seua adhesió a el “Manifest NO al *TTIP”, i mostrar d’aquesta manera el seu compromís amb el rebuig de les actuals negociacions sobre el TTIP i la ratificació del CETA. A més, l’humorista Xavi Castillo ens oferirà la seua visió del que es cou amb aquests tractats en una de les seues singulars representacions.

Fem una crida a sindicats, partits, col•legis professionals, organitzacions agràries, associacions, plataformes, fundacions, assemblees ciutadanes, ONGs, Universitat, i col•lectius culturals o de qualsevol altra índole, així com a la ciutadania en general, perquè se sumeixen a aquest gran projecte de parar a les corporacions transnacionals i posar a les persones, el medi ambient i la democràcia per davant dels seus beneficis.

Us enviem el Manifest en valencià i en castellà per a que el conegueu i li doneu difussió, així com el cartell en format pdf per a que l’imprimim i empaperem València entre totes.

Us esperem a tots i totes. Per favor difondre.

Per a adherir-se a la campanya: noalttip@attacpv.org
Facebook de la campanya : https://www.facebook.com/NOalTTIPvalencia?fref=ts
Web de la campanya estatal : http://noalttip.blogspot.com.es


Hola compañeros y compañeras:

La campaña NO al TTIP en el Estado español, que es parte de la campaña STOP TTIP europea, está formada por organizaciones de la sociedad civil que comparten una profunda preocupación por las diversas y graves amenazas que plantean el Tratado Transatlántico de Comercio e Inversión  (TTIP en inglés) entre la UE y EEUU y el Tratado Integral de Comercio e Inversión (CETA en inglés)  entre la UE y Canadá.

En el País Valencià, la campaña está ya activa en Castellón y Alicante, y en Valencia será presentada oficialmente el día 25 de febrero en el Auditorio del Jardí Botànic (C/ Beat Gaspar Bono – València) a las 19:00.

En este acto, las organizaciones que estén de acuerdo en formar parte de la campaña tendrán la oportunidad de firmar su adhesión al “Manifiesto NO al TTIP”, y mostrar de esta manera su compromiso con el rechazo de las actuales negociaciones sobre el TTIP y la ratificación del CETA.  Además, el humorista Xavi Castillo nos ofrecerá su visión de lo que se cuece con estos tratados en una de sus singulares representaciones.

Hacemos un llamamiento a sindicatos, partidos, colegios profesionales, organizaciones agrarias, asociaciones, plataformas, fundaciones, asambleas  ciudadanas, ONGs,  Universidad, y colectivos culturales o de cualquier otra índole, así como a la ciudadanía en general, para que se sumen a este gran proyecto de  parar a las corporaciones transnacionales y poner a las personas, el medio ambiente y la democracia por delante de sus beneficios.

Os enviamos el Manifiesto en valenciano y en castellano para que lo conozcáis y le deis difusión, así como el cartel en formato pdf para que lo imprimáis y empapelemos Valencia entre todas.

Os esperamos a todos y todas. Por favor difundid.

Para adherirse a la campaña: noalttip@attacpv.org
Facebook de la campaña: https://www.facebook.com/NOalTTIPvalencia?fref=ts
Web de la campaña estatal: http://noalttip.blogspot.com.es
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s