COMUNICAT DAVANT LA MORT DE JOSEP LLUÍS SIRERA

Reunión de la provincia eclesíastica ( Foto: Alberto Saiz)

Reunión de la provincia eclesíastica ( Foto: Alberto Saiz)

El Front Cívic Som Majoria lamenta profundament la defunció de Josep Lluís Sirera. Amb la seva mort, València perd a un dels seus principals referents literaris i intel·lectuals. Catedràtic jubilat d’Història del Teatre Español, ha estat vicedegà i degà de la Facultat de Filologia (1986-1989) i vicerector d’Arts, Cultura i Patrimoni d’aquesta institució (2010-2011). A més de la seva extensa labor investigadora en els àmbits del drama clàssic i el teatre contemporani, ha estat autor dramàtic, adaptador i guionista. Entre els seus últims treballs, mereixen destacar-se la versió del Cant de la Sibil·la i el seu reconegut treball en la sèrie televisiva Amar en tiempos revueltos.

Recentment, el Front Cívic va tenir el privilegi d’escoltar les seves reflexions sobre el teatre polític durant la II República, en una recordada dissertació que va compartir amb el seu deixeble i company d’aquesta Associació Antonio Espejo.

El treball de Josep Lluís Sirera constitueix un llegat per a les generacions presents i futures que perdurarà amb el pas dels anys. Hem perdut un intel·lectual excepcional, un demòcrata convençut i una excel·lent persona. La seva memòria i la seva obra romandran per sempre amb nosaltres.

 

Front Cívic Som Majoria – València

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s